handel setups

Ik maakte een aantal 60 seconden trades en ik wil ze delen met you.Let’s een blik in mijn resultaten te nemen.

Ik nam 4 trades en ik had 3 ITM.

 


In dit artikel ga ik om te analyseren en mijn opstellingen uit te leggen. In deze opstellingen verhandeld ik alleen EURUSD hier is de link voor vandaag en ik nam ze in ongeveer vijf minutes.Before dat, keek ik naar de EURUSD gedrag en toen ik de eerste de beste gelegenheid zag, nam ik het. Dus, het is tijd voor de opstellingen.Deze grafiek is formulier EURUSD valutapaar zoals ik hierboven al zei. Al mijn trades zijn in het blauwe vak. Ik zet een vinkje in ITM trades en een X in OTM handel. De indicatoren die ik gebruik in deze grafiek zijn Ichimoku Kinko Hyo en VSA voor het volume, maar in dit geval heb ik de trades alleen op prijs actie en VSA.

1 st handel:

In de grafiek ziet u 4 horizontale lines.They hier zijn steun en weerstanden. In het eerste gesprek pijl nam ik mijn eerste trade.We een gebroken weerstand in de tweede rode horizontale lijn (van de bodem) .We hebben een nieuwe weerstand in het derde horizontale lijn en we hebben ook een reversal.The omkering rode balk is groot en druk op de vorige gebroken weerstand die nu fungeert als een ondersteuning. Het volume bar is rood, dus ik nam een gemakkelijke ITM oproep.

2 nd handel:

Mijn tweede handel was OTM. Voor elke OTM handel is belangrijk om uw onderzoek te doen en te zien of de fout is van jou of de markt in beweging is unpredicatble.

In dit geval is de schuld is van mij. Ik nam een website put, maar de vorige kaars niet geraakt het verzet en we hebben geen zware koopt ten toppen (de verkoop signaal).

3 rd handel:

De laatste rode horizontale lijn is een eerdere sterke weerstand. We hebben een klein afwijzing (de kleine pit van de groene kaars) en grote aankoop volume op tops (de groene volume bar). Ik nam een put. Solid ITM.

4 th handel:

Ik nam de handel omdat de prijs raakte de vorige gebroken weerstand die nu fungeert als een ondersteuning. ITM.

Zoals u kunt zien, al deze opstellingen zijn eenvoudig. Ik nam de trades alleen volume patronen en prijsactie in ongeveer 5 minuten. Het is belangrijk voor uw transacties op de markt conditie te begrijpen. deze link We waren in een sterke Uptrends en ik nam 2 trades met de trend en 2 tegen de trend. De ene OTM was tegen de trend. Ik aanbevelen aan de handel met de trend in het begin tot je klaar bent om te bepalen waar zijn de goede pull-backs zullen zijn.